Robotplæneklipper

Anmeldelse: Worx Landroid M500 Plus WR165E - Innovativ, intelligent og imponerende

Anmeldelse: Worx Landroid M500 Plus

Hvis du er træt af at skubbe en traditionel græsslåmaskine rundt i varmen, kan Worx Landroid M500 Plus WR165E være løsningen for dig. Denne robotplæneklipper er designet til at gøre græsslåningen nemmere og mere effektiv, og den lever op til sine løfter.

 

Specifikationer

Worx Landroid M500 Plus WR165E er en robotplæneklipper designet til at klippe græsset på arealer op til 500 m². Den er udstyret med et kraftfuldt 20V batteri, som giver mulighed for en uafbrudt driftstid på ca. 60 minutter, før den selv kører tilbage til ladestationen. Med en klippebredde på 18 cm og en justerbar klippehøjde mellem 30 og 60 mm, kan du nemt tilpasse maskinen til din græsplænes specifikke behov.

 

Se priser på Worx Landroid M500 Plus WR165E

 

Installation og opsætning

Installationen af Worx Landroid M500 Plus WR165E er forholdsvis ligetil. Første trin er at installere guidetråden rundt i haven, hvilket kan være lidt tidskrævende, men det er en engangsoperation. Derefter skal du tilslutte ladestationen og sætte maskinen i drift. Worx har designet en brugervenlig app, der gør det nemt at programmere og justere maskinen efter behov.

 

Brugervenlighed og ydeevne

Worx Landroid M500 Plus WR165E skiller sig ud ved sin intelligente navigation og præcision. Den er udstyret med et avanceret navigationssystem, der hjælper maskinen med at navigere rundt i haven uden problemer, og undgå forhindringer som træer, buske og havemøbler. Den kan endda klare skråninger op til 35%, hvilket er imponerende for en robotplæneklipper i denne prisklasse.

Maskinen er stort set vedligeholdelsesfri, dog skal klippebladene udskiftes ca. en gang om året, afhængigt af brug og slitage. Dens automatiske drift og intelligente funktioner gør den til et særdeles attraktivt valg for dem, der ønsker en næsten fuldautomatisk løsning til græsslåning.

 

Køb Worx Landroid M500 Plus WR165E nu

 

Lydniveau

Worx Landroid M500 Plus WR165E er en relativt støjsvag maskine, med et lydniveau på kun 63 dB. Dette betyder, at du uden problemer kan have maskinen kørende, mens du selv sidder i haven og nyder sommeren, uden at blive forstyrret af høj maskinstøj.

 

Pris

Med en pris på ca. 8.000 DKK ligger Worx Landroid M500 Plus WR165E i den højere ende af prisskalaen for robotplæneklippere. Men med dens avancerede funktioner, høje ydeevne og kvalitets

 

Se priser på Worx Landroid M500 Plus WR165E

 

Læs næste

Top 5: De absolut bedste robotplæneklippere i 2023
Anmeldelse af Segway Navimow H800E: Præcision og innovation i perfekt harmoni

1 kommentar

Jørgen Otte

Jørgen Otte

Forstår ikke helt hvorledes automatisk arbejdstid skal opsættes via App.
Er der hjælp at hente😕🇩🇰🤗

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Flere anmeldelser

Se flere
Anmeldelse af Bosch Kap-/Geringssav 1600W

Anmeldelse af Bosch Kap-/Geringssav 1600W

Bosch Kap-/Geringssav 1600W leverer uovertruffen præcision og kraft, uanset om du er en professionel håndværker eller en dedikeret gør-det-selv-person. Denne anmeldelse dykker ned i savens funktion...

Makita HR2470 Bore-/Mejselhammer

Anmeldelse af Makita HR2470 Bore-/Mejselhammer

Denne anmeldelse dykker ned i alle aspekter af Makita HR2470 Bore-/Mejselhammer – fra dens kraft og effektivitet til dens pris og holdbarhed. Find din bedste pris her!

Top 5: De absolut bedste Dewalt boremaskiner

Top 5: De absolut bedste Dewalt boremaskiner

Udforsk vores top 5 Dewalt boremaskiner, der tilbyder exceptionel ydeevne og værdi for pengene. Fra robuste og pålidelige modeller til kompakte og brugervenlige design, vi har det hele dækket.

Anmeldelse: Dewalt DCMPH566N-XJ - En pålidelig partner til din have

Anmeldelse: Dewalt DCMPH566N-XJ - En pålidelig partner til din have

Dewalt DCMPH566N-XJ er en robust og effektiv hækkeklipper ideel til både store og små haver. Læs vores anmeldelse for at finde ud af, om det er det rigtige valg for dig.

Anmeldelse: Worx Landroid Vision M600 - En revolution indenfor robotplæneklippere

Anmeldelse: Worx Landroid Vision M600 - En revolution indenfor robotplæneklippere

Denne anmeldelse dykker ned i de mange fordele ved Worx Landroid Vision M600. Fra dens intelligente design og brugervenlighed til dens imponerende klippeydelse og støjsvage drift, denne anmeldelse ...

RobotplæneklipperAnmeldelse af Husqvarna Automower 310 Mark II: Den Intelligente og Selvstændige Hjælper i Haven

Anmeldelse af Husqvarna Automower 310 Mark II: Den Intelligente og Selvstændige Hjælper i Haven

Husqvarna Automower 310 Mark II er en intelligent og robust robotplæneklipper, der er ideel for middelstore til store haver. Den er nem at installere, har en række avancerede funktioner og giver en...