Printer

Anmeldelse: HP Sprocket Select Eclipse Smartphone-Printer

Anmeldelse: HP Sprocket Select Eclipse Smartphone-Printer

Introduktion

HP Sprocket Select Eclipse er en handy lille sag, når du har brug for at forevige minder på en sjovere og mere håndgribelig måde end blot at have dem på din smartphone. Med sine kompakte dimensioner og et væld af funktioner, er denne smartphone-printer designet til den mobile generation.

Se bedste pris på HP Sprocket Select Eclipse

Funktioner, der gør en forskel

En af de største attraktioner ved HP Sprocket Select Eclipse er dens evne til at printe fotos direkte fra din smartphone. Det er praktisk, når du har brug for at printe billeder hurtigt, uanset hvor du er. Tilslutningen sker via Bluetooth, og er både hurtig og stabil. Kvaliteten af udskrifterne er ganske god, selvom farverne ikke er helt så dybe og nuancerede, som man kunne ønske.

Sprocket appen, der følger med, er brugervenlig og fyldt med en masse sjove features. Du kan for eksempel tilføje tekst, klistermærker og rammer til dine billeder, før du printer dem. Hvis du er til den kreative side, er det en sand fornøjelse.

Pris og værdi for pengene

Prismæssigt ligger HP Sprocket Select Eclipse i den højere ende af skalaen for smartphone-printere, og det kan være et minus for nogle. Derudover er udskriftsmediet - ZINK fotopapir - også lidt dyrt, så det er ikke et produkt for dem, der ønsker at printe i store mængder.

Køb HP Sprocket Select Eclipse her

Vurdering: 4.2 ud af 5 stjerner

HP Sprocket Select Eclipse er en solid, sjov og kreativ løsning for dem, der ønsker at printe fotos direkte fra deres smartphone. Det er dog ikke den billigste løsning på markedet.

Et godt alternativ: Canon Ivy Mini Photo Printer

Hvis du søger en lidt billigere løsning, kan vi anbefale Canon Ivy Mini Photo Printer. Den tilbyder mange af de samme features som HP Sprocket, men til en mere overkommelig pris.

 

Vær opmærksom på, at dette indlæg indeholder affiliate links, hvilket betyder, at vi kan modtage en lille provision, hvis du køber gennem disse links.

Læs næste

Anmeldelse: Canon Ivy Mini Photo Printer
Anmeldelse: Cosori Premium Airfryer

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Flere anmeldelser

Se flere
Anmeldelse af Bosch Kap-/Geringssav 1600W

Anmeldelse af Bosch Kap-/Geringssav 1600W

Bosch Kap-/Geringssav 1600W leverer uovertruffen præcision og kraft, uanset om du er en professionel håndværker eller en dedikeret gør-det-selv-person. Denne anmeldelse dykker ned i savens funktion...

Makita HR2470 Bore-/Mejselhammer

Anmeldelse af Makita HR2470 Bore-/Mejselhammer

Denne anmeldelse dykker ned i alle aspekter af Makita HR2470 Bore-/Mejselhammer – fra dens kraft og effektivitet til dens pris og holdbarhed. Find din bedste pris her!

Top 5: De absolut bedste Dewalt boremaskiner

Top 5: De absolut bedste Dewalt boremaskiner

Udforsk vores top 5 Dewalt boremaskiner, der tilbyder exceptionel ydeevne og værdi for pengene. Fra robuste og pålidelige modeller til kompakte og brugervenlige design, vi har det hele dækket.

Anmeldelse: Dewalt DCMPH566N-XJ - En pålidelig partner til din have

Anmeldelse: Dewalt DCMPH566N-XJ - En pålidelig partner til din have

Dewalt DCMPH566N-XJ er en robust og effektiv hækkeklipper ideel til både store og små haver. Læs vores anmeldelse for at finde ud af, om det er det rigtige valg for dig.

Anmeldelse: Worx Landroid Vision M600 - En revolution indenfor robotplæneklippere

Anmeldelse: Worx Landroid Vision M600 - En revolution indenfor robotplæneklippere

Denne anmeldelse dykker ned i de mange fordele ved Worx Landroid Vision M600. Fra dens intelligente design og brugervenlighed til dens imponerende klippeydelse og støjsvage drift, denne anmeldelse ...

RobotplæneklipperAnmeldelse af Husqvarna Automower 310 Mark II: Den Intelligente og Selvstændige Hjælper i Haven

Anmeldelse af Husqvarna Automower 310 Mark II: Den Intelligente og Selvstændige Hjælper i Haven

Husqvarna Automower 310 Mark II er en intelligent og robust robotplæneklipper, der er ideel for middelstore til store haver. Den er nem at installere, har en række avancerede funktioner og giver en...