Printer

Anmeldelse: Canon PIXMA TS3551i - Blækprinteren der gør det nemt og enkelt

Anmeldelse: Canon PIXMA TS3551i - Blækprinteren der gør det nemt og enkelt

Introduktion

Med sin intuitive betjening og kvalitetsudskrivninger leverer Canon PIXMA TS3551i en solid printeroplevelse inden for den prisvenlige kategori.

Funktioner, der skaber værdi

PIXMA TS3551i er kompakt og let, hvilket gør den ideel til hjemmekontoret eller den mindre arbejdsplads. Med sin trådløse forbindelse kan du let printe direkte fra din smartphone eller tablet. Dette, sammen med enkel opsætning og betjening, gør PIXMA TS3551i til et nemt valg for dem, der søger brugervenlighed.

Ydeevne og brugervenlighed

På udskriftskvalitetsfronten leverer PIXMA TS3551i klare og skarpe dokumenter samt farvefotos. Hvor den falder lidt bagud, er i hastigheden af udskrivninger, som kan være langsommere end nogle af dens konkurrenter, og i omkostningerne ved blækpatroner, som kan være højere end gennemsnittet.

Er den værd at investere i?

På trods af et par ulemper, er PIXMA TS3551i et solidt valg for dem, der har brug for en pålidelig, brugervenlig printer til hjemmet eller det lille kontor.

Bedømmelse

Vi giver Canon PIXMA TS3551i en solid 4 ud af 5 stjerner for dens brugervenlighed og kvalitetsudskrivninger.

Et godt alternativ

Hvis du søger en printer med hurtigere udskrivningshastighed og lavere omkostninger til blæk, kan HP OfficeJet Pro 6970 være et godt alternativ.

Vi anbefaler at du køber din Canon PIXMA TS3551i fra Proshop, hvor du altid er garanteret hurtig levering og en god pris.

Vær opmærksom på, at dette indlæg indeholder affiliate links, hvilket betyder, at vi kan modtage en lille provision, hvis du køber gennem disse links.

Læs næste

Anmeldelse: Lenovo Yoga Slim 7 - En smidig arbejdshelt
Anmeldelse: HP OfficeJet Pro 6970 - Hurtig, pålidelig og økonomisk

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Flere anmeldelser

Se flere
Anmeldelse af Bosch Kap-/Geringssav 1600W

Anmeldelse af Bosch Kap-/Geringssav 1600W

Bosch Kap-/Geringssav 1600W leverer uovertruffen præcision og kraft, uanset om du er en professionel håndværker eller en dedikeret gør-det-selv-person. Denne anmeldelse dykker ned i savens funktion...

Makita HR2470 Bore-/Mejselhammer

Anmeldelse af Makita HR2470 Bore-/Mejselhammer

Denne anmeldelse dykker ned i alle aspekter af Makita HR2470 Bore-/Mejselhammer – fra dens kraft og effektivitet til dens pris og holdbarhed. Find din bedste pris her!

Top 5: De absolut bedste Dewalt boremaskiner

Top 5: De absolut bedste Dewalt boremaskiner

Udforsk vores top 5 Dewalt boremaskiner, der tilbyder exceptionel ydeevne og værdi for pengene. Fra robuste og pålidelige modeller til kompakte og brugervenlige design, vi har det hele dækket.

Anmeldelse: Dewalt DCMPH566N-XJ - En pålidelig partner til din have

Anmeldelse: Dewalt DCMPH566N-XJ - En pålidelig partner til din have

Dewalt DCMPH566N-XJ er en robust og effektiv hækkeklipper ideel til både store og små haver. Læs vores anmeldelse for at finde ud af, om det er det rigtige valg for dig.

Anmeldelse: Worx Landroid Vision M600 - En revolution indenfor robotplæneklippere

Anmeldelse: Worx Landroid Vision M600 - En revolution indenfor robotplæneklippere

Denne anmeldelse dykker ned i de mange fordele ved Worx Landroid Vision M600. Fra dens intelligente design og brugervenlighed til dens imponerende klippeydelse og støjsvage drift, denne anmeldelse ...

RobotplæneklipperAnmeldelse af Husqvarna Automower 310 Mark II: Den Intelligente og Selvstændige Hjælper i Haven

Anmeldelse af Husqvarna Automower 310 Mark II: Den Intelligente og Selvstændige Hjælper i Haven

Husqvarna Automower 310 Mark II er en intelligent og robust robotplæneklipper, der er ideel for middelstore til store haver. Den er nem at installere, har en række avancerede funktioner og giver en...